Служіння

Молодіжне служіння

Це служіння проходить 1 раз на місяць і спрямоване для молоді церкви та міста, щоб познайомитися з Богом, дізнатися про Нього більше і все це у цікавій та легкій молодіжно-ігровій формі.

Недільна школа

«Недільна Школа» – це дитяче служіння, служителі під час центрального служіння, а саме проповіді, щоб і батьки та діти могли пізнавати Христа та кожен на своєму рівні розуміння.

Дітей навчають, хто такий Ісус і який Він, і як діяти як Він. Діти можуть самореалізуватися у сценках, рукоділлях та виступах на святах церкви.

Connect

Домашня молодіжна група, де кожен у віці з 12 до 24 років (або поки почуваєшся молодим) може самореалізуватися, весело та цікаво провести час із друзями, а також ми маємо спілкування на актуальні теми.

Місце, де можна скуштувати і пізнати Господа всім своїм серцем, і вам більше не захочеться шукати якесь інше задоволення чи розваги в цьому грішному світі, ви отримаєте звільнення від ваших гріхів і свободу від залежностей і будете щасливі з Богом завжди!

Християнська молодь – це сім’я, це майбутнє нації України та більше. Ми знаходимося в пошуках “Істини” – Ісуса Христа і прагнемо пізнати Його особисто – більше.

Благодійність

Полицю Їжі було розпочато у листопаді 2013 року, це служіння при церкві “Істина” для того, щоб годувати голодних, а також спілкуватися з парафіянами, які відвідують і членами церкви… У спілкуванні за вечерею ми маємо можливість знайомитися з новими людьми і будувати міцні відносини, у цей час спілкування ми можемо дізнаватися як молитися один за одного.

Християнський табір

Християнський Табір дуже відрізняється від звичайного, тут кожен, і співробітник, і вихованець, перетворюється більше на образ Христа. Це місце, де всі знайомляться краще один з одним, і, звичайно, зближуються з Богом. Тут є і час, і місце для проявів своїх дарів і талантів, спортивних навичок, змагань… А також вивчення Біблії, ігри та різні сюрпризи, допомагають вихованцям у простій і доступній для них формі, дізнатися про Христа більше і ближче, ми чекаємо на тебе у нашому таборі “Чисте Серце”.